dilluns 23 abril, 2018

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Venda ambulant, prostitució i drogues a la riera, penós!!!

Photo Credit To MILLOR

Un any més comprovem “in situ” que a l’Avinguda Just Marlés i als carrers propers que formen la zona d’oci nocturn, un grup de persones està realitzant l’activitat de venda ambulant de rellotges i penjolls que no deixa de ser una distracció per a la venda real per part de grups organitzats de substàncies estupefaents oferint obertament aquest material il·legal ( droga, pastilles. etc.. ) sense cap tipus d’escrúpols a qualsevol vianant tot i que l’edat d’aquests en molts casos correspon a menors…

Es del tot lamentable veure la proliferació de la prostitució en els diferents carrers d’oci nocturn amb més d’una seixantena de persones comptabilitzades, oferint serveis sexuals i practicant robatoris, sense comptar, a més, els nombrosos propagandes d’establiments eròtics.

Aquesta és i sempre serà una de les majors preocupacions del MILLOR com així portem exposant en els nostres programes i campanyes electorals o a l’inici de cada temporada.

Cada any comprovem la incompetència de l’anterior i el present equip de govern per fer neteja d’aquestes activitats a la nostra vila, amagant-se en la llei actual.

Ens diuen que no poden fer res, es distreuen a posar pintades al passeig per a que els turistes es posin les samarretes de dia i no els preocupa que els hi baixin els pantalons a la riera de nit, mentre els hi roben les carteres en totes les cantonades de la vila, a més del constant oferiment de substàncies estupefaents.

El problema a Lloret ja es greu, cada cop s’hi estan instal·lant més màfies donada la seva llibertat i impunitat de moviments i el poc control o repressió.

No ho diem per dinàmica ni caprici, surtin a passejar de nit, i vagin en compte de matinada, comprovaran el tipus de turisme que tenim i la delinqüència que patim sense, ens diuen, poder fer-hi res.

Des del MILLOR els hi oferim la solució, sempre, es clar, que tinguin l’interès i la prioritat de solvatar aquest problema, cosa que no ho sembla, ja que sempre ens donen llargues i no volen tractar aquest tema perquè solucionar-lo els hi suposa una despesa econòmica.

Es a dir, tenim el que tenim, perquè no es vol invertir diners per fer-lo desaparèixer. Penós!

Post source : MILLOR

Related posts