dilluns 23 abril, 2018

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Responsabilitat del servei de neteja

Photo Credit To MILLOR

Ara comença una campanya per recordar l’horari de dipositar les bosses d’escombraries en els contenidors, una sensibilització que es demana a la ciutadania i als visitants en plena temporada turística. Una acció de l’equip de govern improvisada i provocada per les nombroses queixes dels ciutadans en les xarxes i l’evident deixadesa que es veu i s’olora pels carrers de Lloret.

Se’ns demana que es respecti la corresponent ordenança per garantir la bona imatge de la destinació i optimitzar els recursos públics, quan es l’equip de govern el que no fa complir aquestes directrius a l’empresa encarregada de la neteja.

Aquesta empresa, buida les papereres i en lloc de tirar-les directament a dins d’un vehicle de recollida, deixa les bosses amuntegades en diferents punts de la via publica com al costat de la terminal d’autobusos, carrer Sant Pere, carrer de l’Oliva, Avinguda del Rieral, carrer Canonge Domènech o la carretera de Blanes, i fins que no passa un vehicle de recollida, les bosses passen hores a peu de carrer donant una imatge deplorable.

No pot ser que les papereres estiguin plenes de bosses de residus, amb bosses amuntegades al costat i que ciutadans o visitants deixin bosses de grans dimensions dins de les papereres, a mes, els contenidors estan plens a mig mati i el seu entorn esta brut. Cal realitzar un control i seguiment d’aquestes accions i sancionar-les si cal tal i com recull l’ordenança municipal, també cal demanar a l’empresa que resolgui ràpidament aquestes situacions, que es reforci la periodicitat de la recollida en segons quines zones, ho veiem nosaltres, qualsevol ciutadà i es publica a les xarxes socials, per tant hem d’entendre que l’equip de govern també ho sap.

El control del servei de recollida d’escombraries el realitza ERC a l’equip de govern, el mateix partit que en el 2011 però a l’oposició, denunciava que el concurs es va fer a mida de l’empresa concessionària i que l’ajuntament no es podia permetre gastar alegrement 8 milions d’euros, 12,5 en total sumant totes les partides, fins i tot ERC va presentar al·legacions, va recórrer a la Sindicatura de Comptes i no descartava la via jurisdiccional, en canvi ara, davant d’aquestes situacions la única actuació que fa es una campanya informativa dirigida a la ciutadania.

Sapigueu que cada vegada que us molesti la brutícia, les males olors i les bosses amuntegades al carrer, ja sabeu a qui pertoca controlar-ho, qui te la potestat i la responsabilitat, mentrestant els incívics som els ciutadans que deixem la bossa a deshores dins els contenidors…..

img
img
img
img

Post source : MILLOR

Related posts