dilluns 23 abril, 2018

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Lamentacions, condemna i coma profund

Photo Credit To https://lapublica.org.bo/especiales/item/688-estado-de-coma

El Moviment Independent de Lloret lamenta la mort del jove Italià que va perdre la vida arran d’una baralla en una discoteca i condemna els fets.

Dit això, després de sis anys dels greus aldarulls viscuts a la riera que havien de marcar un abans i un després a la nit lloretenca, veiem que enlloc de millorar s’ha empitjorat. L’actual equip de govern, hereus de l’anterior, es veuen impotents davant l’incivisme del turisme d’oci nocturn, es van aprovar unes ordenances que havien de regular les rutes d’oci conegudes com a disco tours, el comerç sexual al carrer, el consum d’alcohol a la via pública, les promocions vinculades amb el consum massiu de begudes alcohòliques, les prohibicions del balconing i anar sense samarreta a segona línia de mar, entre d’altres. Dons bé, no s’estan aplicant aquestes ordenances, la situació s’ha agreujat al màxim, sortir a passejar per la riera de nit es una aventura entre prostitutes, venda de drogues, i un ambient d’inseguretat total. L’equip de govern s’amaga en excuses de mal pagador, diuen que no tenen prou efectius, no tenen pressupost per contractar mes agents de Policia o que la llei de control de dèficit de l’estat impedeix ampliar la plantilla.

Tot plegat amb el rerefons d’una reivindicació del col·lectiu de la Policia local per millorar les seves condicions i ampliar el personal que va arribar al darrer ple de juliol, després de dos anys de negociacions i una vaga d’hores extres.

L’equip de govern ha perdut el rumb, no hi ha model ni estratègia de ciutat, la dimissió del regidor de turisme no es mes que la confirmació de la falta de projecte turístic, ja hem vist i comprovat la inoperància de compartir la regidoria de turisme i l’alcaldia, a dia d’avui a Lloret no es pot venir de vacances a descansar sense ser pertorbats pel turisme incívic.

Ho dèiem al 2015 i ho mantenim, Lloret es troba en un coma profund i els signes son d’anar a pitjor, s’actua a cop de teclat de Facebook i no hi ha una previsió en les actuacions, tot es fa improvisant sobre la marxa.

Fins i tot, Barcelona adopta l’adjectiu “Lloretització” per definir la degradació del turisme que els visita.

Tenim clar que es el que cal fer per millorar la seguretat en l’oci nocturn de Lloret, sabem quines son les accions a realitzar per fer tornar al bon camí turístic el nostre municipi, no tenim pressions de cap grup econòmic per tirar endavant les decisions que calen per canviar el model turístic existent, perquè això es el que ens cal, prendre decisions valentes per no haver de lamentar mes situacions que ens malmeten el prestigi i la marca de Lloret de Mar.

 

Post source : MILLOR

Related posts